Privacy

Algemeen


PETPROFESSIONALS  respecteeren de privacy van alle gebruikers van de site en zorgt dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Wanneer u onze site bezoekt worden verschillende gegevens verzameld teneinde u een optimale dienstverlening te kunnen bieden.

In deze Privacy Statement wordt precies uitgelegd welke gegevens worden verwerkt, wat er met uw gegevens wordt gedaan en welke rechten u heeft.

Welke gegevens worden door PETPROFESSIONALS. verwerkt?
De gegevens die door PETPROFESSIONALS worden verwerkt zijn de gegevens die u zelf invult op het invulscherm wanneer u een account aanmaakt en indien u een bestelling via de site doet.
Deze gegevens betreffen uw identiteit (zoals naam, adres, e-mail etc.) en gegevens die in verband staan met het door u gekozen betaalmiddel.

Wat doet PETPROFESSIONALS  met uw gegevens?
Het doel van het verwerken van de gegevens is:
het verwerken van uw bestelling, de betaling daarvan en de bezorging op het juiste afleveradres;
het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van site;
het kunnen verstrekken van voor u relevante informatie of nieuwsbulletins (overigens alleen als u aangeeft dit op prijs te stellen).

De persoonsgegevens worden alleen voor bovengestelde doelen verwerkt en zullen nimmer aan derden ter beschikking gesteld worden.

Links
De site van PETPROFESSIONALS.NL kan advertenties van derden of koppelingen naar andere sites bevatten. Op het privacy beleid van deze derden of hun sites heeft PETPROFESSIONALS  geen invloed en is daarvoor niet verantwoordelijk.

Uw rechten
De geregistreerde gegevens kunt u inzien door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
U kunt altijd aan PETPROFESSIONALS  vragen uw gegevens te verwijderen. Hiertoe kunt u een verzoek sturen per e-mail ofwel schriftelijk.
Ook kunt u per e-mail aan PETPROFESSIONALS  suggesties voor verbeteringen, aanvullingen doen.


Voor alle andere vragen die u mocht hebben over het privacy beleid van PETPROFESSIONALS  kunt u een e-mail sturen naar info@petprofessionals.nl